Spárga menü Sulyom Tájétterem Sarud - Tisza-tó

Spárga ünnep a Sulyom Tájétteremben és Exkluzív Degusztációs Hétvége április 12-13-án!

Expired

 

Különleges gasztronómiai eseményre készülünk a Sulyom Tájétteremben 2025. április 12-13-án! A Tisza-tó partján működő éttermünk teljes hétvégés (szombat-vasárnap) Spárga Degusztációs eseményt szervez, amelyre minden gasztronómiai élményre vágyó vendégünket szeretettel várjuk.

Az exkluzív hétvégét 2 hetes spárgaszezon keretezi április 3-tól április 13-ig, amikor a tavasz egyik legnemesebb zöldségét ünnepeljük változatos fogásokkal.

Exkluzív spárga degusztációs hétvége – 2025. április 12-13. (szombat-vasárnap)

A spárgaszezon csúcspontját jelentő hétvégén séfünk, Mikk Szabolcs, különleges, 5 fogásos kóstolómenüt alkotott, amelyhez gondosan válogatott borokat társítottunk. Ez a hétvége igazi ünnepe lesz a tavasz zöld aranyának!

Teljes degusztációs menüsor a hétvégére:

  1. Sarudi Tavasz - Meleg előétel
    Spárga variáció, hollandi habbal, tökéletes tojással
    Allergének: tojás, tejtermék
    Bor: Világi pincészet Zöldveltelini '24 (10 cl)

  2. Ébredő természet - Leves
    Medvehagymás spárgaleves bacon morzsával
    Allergének: tejtermék
    Bor: Yealands Sauvignon Blanc '23 (10 cl)

  3. Sarudi Sertésszűz - Főétel I.
    Spárga veluté és burgonya pave
    Allergének: tejtermék
    Bor: Thummerer Batonnage Chardonnay '23 (10 cl)

  4. Hullámok titkai - Főétel II.
    Sült paradicsomkrémes garnélás tagliatelle spárgával, tigrisrák koronával
    Allergének: glutén, tojás, tejtermék, rák
    Bor: Colos du Mont-Olivet Lirac Rosé '23 (10 cl)

  5. Tisza-tavi Napsugár - Desszert
    Macha teás sajttorta eper variációkkal
    Allergének: tojás, glutén, diófélék, tejtermék
    Bor: Gróf Degenfeld szamorodni '20 (4 cl)

A teljes degusztációs menü ára: 21.000 Ft/fő
Borsor kiegészítés: 7.500 Ft/fő

Fontos! A degusztációs menühöz előzetes regisztráció szükséges! Online asztalfoglalás esetén kérjük, a megjegyzés mezőbe írjátok be: SPÁRGA ÜNNEP


Spárgaszezon a Sulyom konyhájában – 2025. április 3-13.

A degusztációs hétvége mellett április 3-tól 13-ig éttermünk állandó kínálatában is megjelennek a spárgás különlegességek. Séfünk a szezon legfrissebb alapanyagával készült exkluzív fogásokat alkotott, amelyek a Sulyom filozófiáját tükrözik: helyi alapanyagok modern feldolgozását, a "Tisza-tó új ÉtelStílusának" megteremtését.

"A spárga az egyik legnemesebb zöldség, amelyet a tavasz kínál nekünk. Különleges, finom íze és számos elkészítési módja miatt az egyik kedvenc alapanyagom" - vallja séfünk, aki ezúttal is különleges kulináris utazásra invitálja vendégeinket.

A menüsor, ami a tavasz ízeit hozza el (április 3-13.)

Meleg előétel - Sarudi Tavasz
Spárga variáció, hollandi habbal, tökéletes tojással
Allergének: tojás, tejtermék
3.900 Ft

Főétel - Sarudi Sertésszűz
Spárga veluté és burgonya pave
Allergének: tejtermék
6.100 Ft

Desszert - Tisza-tavi Napsugár
Macha teás sajttorta eper variációkkal
Allergének: tojás, glutén, diófélék, tejtermék
2.800 Ft


Miért válasszatok minket?

A Sulyom Tájétterem Magyarország TOP 100 étterme (92. hely, 2024), számos elismeréssel büszkélkedhetünk, köztük a SVÉT Sakura díjjal, és a 20 legjobb túrógombóc egyikének címével. 2025-ben pedig a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai lettünk és elnyertük Az Év Kutyabarát Étterme díjat.

Kényelmi szolgáltatások a tökéletes élményért

Éttermünk nem csak kiváló konyhájáról ismert, hanem extra szolgáltatásainkról is:

  • Elektromos autó töltés: 2 db elektromos töltő áll elektromos járművel érkező vendégeink rendelkezésére.
  • Kutyabarát környezet: Pórázon tartott négylábú barátaitokat is szeretettel fogadjuk, számukra külön étlappal is készülünk.
  • Sofőr szolgálat: Előzetes egyeztetés esetén vendégeink szállítását is vállaljuk, hogy nyugodtan élvezhessétek borainkat.
  • Játszóház: Családoknak sem kell kompromisszumot kötniük, játszóházunk garantálja a gyermekek szórakozását, miközben a szülők zavartalanul élvezhetik a kulináris élményeket.
  • Szálláslehetőség: Ha hosszabb kikapcsolódást terveztek, vagy szeretnétek élvezni borainkat, előzetes egyeztetés esetén szállást is tudunk biztosítani az Élményfalu keretében.


Praktikus információk

Spárgaszezon a Sulyomban: 2025. április 3-13.
Spárga Degusztációs Hétvége:
2025. április 12-13.

Nyitvatartás:
Csütörtök - Vasárnap: 12:00 - 20:00, Hétfő - Szerda: Zárva

Helyszín:
Sarud, 3386, Sulyom Tájétterem, Kossuth út 2.


A helyek limitáltak, ezért érdemes mielőbb asztalt foglalni a különleges spárgaélményért! Ne felejtsétek el a foglalás során a "SPÁRGA ÜNNEP" megjegyzést feltüntetni!

Fedezzétek fel a tavasz ízeit, és csatlakozzatok hozzánk a Tisza-tó partján egy felejthetetlen gasztronómiai élményért!





Contact

Kossuth út 2.,
Sarud 3386
Booking:
+36 70 5912 712
foglalas@sulyom.hu
Official requests:+36309496814

Follow Us!

TAKE A SEAT IN OUR RESTAURANT

Wednesday to Sunday
12.00 AM - 08.00 PM
Our kitchen is open until 07:30 PM