Berecz Ádám, a Sulyom Tájétterem séfje régi álma vált valóra azzal, hogy fiatalon egy vadonatúj étterem stílusának kialakításában meghatározó szerepe lehet, s minden támogatás biztosított számára, hogy alkothasson, hogy megteremtse a Tisza-tó Új ÉtelStílusát, ami reményeink szerint egy vidéki étteremet érdekessé és sikeressé tehet.
Hiszünk abban, hogy Ádám elkötelezettsége, neves vendéglátóegységekben szerzett tapasztalata a Sulyomban érik igazán össze, s nagymamája mellett magába szívott szeretet a gasztronómia iránt és a szakma iránti alázat, a vendégek szeretetével és elismerésével párosulva igazolja, hogy megtalálta a helyét a Tisza-tó partján.
A Sulyomban dolgozó személyzet elkötelezett az étterem küldetése és magas színvonala mellett, hiszen mi is köthetne egy kis faluhoz olyan kollégákat, akik bárhol elhelyezkedhetnének az országban, ha nem a közös siker és megbecsülés.
Célunk, hogy a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást maximális figyelemmel és kedvességgel ötvözzük, szeretnénk, ha mindenki kellemesen érezné magát nálunk.