Szezonzáró Gálaest a Sulyom Tájétteremben
Lejárt2025. december 13., szombat – "Az Én Sulyom, a Te Sarud" különleges menüsorral
A Sulyom Tájétterem egy varázslatos estével búcsúzik a szezontól 2025. december 13-án, szombaton. Meglepetésekkel színesített egyedi menüsorral, Tisza-tavi fogásokkal és egri borok kíséretében várjuk vendégeinket erre az emlékezetes alkalomra.
Az est díszvendége: Fejes Lőrinc – A Tisza-tó "vőlegénye"
Az est különlegessége, hogy Vass Judit "Az Én Sulyom, a Te Sarud" című pódium beszélgetésében Fejes Lőrinc lesz a vendégünk, aki mesél a Tisza-tó varázsáról, Sarud különlegességeiről és arról, hogyan vált ez a hely az otthonává.

Az ünnepi menüsor
Amuse: Kocsonya, torma, sós citrom
Francois President Brut
Hideg előétel: Zöldfűszeres busa rilett, citrom kaviár, kapor, pirítós
Böjt Egri Csillag Superior '23
Leves: Fekete tea fürj consommé, sütőtökös ravioli
Meleg előétel: Füstölt harcsa, citrusos karalábé, tök velouté
Egersoul Olaszrizling Grand Superior '23
Főétel – opciós választás:
- Füstölt gyömbéres répa steak, narancsos velouté
- Szarvasgombás kecsege rolád, paprikás jus, tejföl gél, túrós csusza
Tóth Ferenc Kékfrankos Rosé '24 - Roséra sült kacsamell, cékla variációk, paszternák püré
Ádámék Kékfrankos '21
Desszert: Sulyom Mille-feuille, csokoládé mousse, szilva variáció
Stumpf Merlot Nagy Eged Dűlő '18
A menüsor ára: 18.400 Ft
A borsor ára: 5.600 Ft
Praktikus információk
Időpont: 2025. december 13., szombat
Program: "Az Én Sulyom, a Te Sarud" – Vass Judit beszélget Fejes Lőrinc-cel
Menü: Tisza-tavi válogatott Sulyom fogások egri borok kíséretében
Foglalás kötelező – a helyek száma limitált!
Asztalfoglalás:
Telefon: 06 70 529 9229
E-mail:
NYITVATARTÁS: Ünnepi Nyitvatartás:Foglalj helyet éttermünkben!
Hétfő: ZÁRVA
Kedd: ZÁRVA
Szerda: ZÁRVA
Csütörtök: 12:00 - 20:00
Péntek: 12:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 20:00
Vasárnap: 12:00 - 20:00
Dec. 22-23.: Nyitva
Dec.: 24-26.: ZÁRVA
Dec. 27-30: Nyitva
Dec. 31-Jan. 1.: ZÁRVA
Jan. 2-11.: Nyitva