ISTEN HOZTA!

Köszöntjük a Tisza-tó első Tájéttermében, Sarudon!

Foglaljon most

A SÉF AJÁNLATA!

Kóstolja meg séfünk aktuális ajánlatát!

Megtekintés

KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ KALANDRA?

Ismerje meg a Tisza-tó új ÉtelStílusát!
Foglaljon most

SULYOM TÁJÉTTEREM

Fedezze fel e vidék legjobb ízeit!

Foglaljon most

Rezsiszünet tart a Sulyom Tájétterem

Kedves Vendégeink!

 A napjainkban bennünket körülvevő rezsiválság mindegyikünk életére jelentős hatást gyakorol.

Szinte mindenkinek át kell tekintenie vállalkozásának, otthonának működését és mérlegelni azokat a lehetőségeket, amelyekkel az elszállt költségek kezelhetők.

 Amikor a Sulyom Tájétterem alapítását elhatároztuk, hírből sem ismertük az építőipar válságát, a munkaerő hiányának lehetőségét, a Covid nevét, közvetlen közelünkben dúló háborút és energiaárak elképzelhetetlen mértékű emelkedését.


A Sulyom megnyitásával több célunk is volt:

  • színvonalas vendéglátóhellyel gazdagítani Sarud turisztika vonzerejét
  • minőségi ételekkel és kiszolgálással megkülönböztetni magunkat a Tisza-tó más éttermeitől
  • új felfogású étteremmel színesíteni a Tisza-tó gasztronómiai választékát
  • attrakcióként kezelni a konyhaművészetet, és 4 évszakos faluvá változtatni ezáltal Sarudot
  • részesévé válni a Tisza-tó gasztronómia fejlődésének, létrehozni a Tisza-tavi GasztroKört, a helyi minőségi vendéglátók térségi összefogását
  • rangot és elismerést szerezni a Tisza-tónak, Sarudnak, az étterem munkatársainak és az étteremnek

 Az elmúlt kicsivel több, mint 1 évben jóval több sikert értünk el, mint arra számítottunk…

  • Többször írtak rólunk a Dining Guide cikkeiben
  • Bekerültünk az Audi Országos Étteremkalauz ajánlott éttermei közé
  • A DiningCity Országos Étteremhét  vendég értékelései alapján immár másodszor lettünk kategóriánkban a MÁSODIK legjobb étterem
  • Mienk lett az ország 20 legjobb túrógombócának egyike
  • Különleges rendezvényeket bonyolíthattunk le a St. Andrea Szőlőbirtokkal és a Juhász Testvérek Pincészetével

Nem készültünk arra, hogy 2022-ben a jövőnk nem Berecz Ádám konyhájáról szól, és működésünk nem az étterem asztalai mellett, hanem a radiátorainknál, a konyha energiaigényes gépeinél dől el…

 Azonban az élet új kihívások elé állított Bennünket.

Az energia árak robbanásszerű emelkedése átírta a 4 évszakos működésről szőtt terveinket.

 Bár amikor a Covid hullám után megnyitottuk az éttermet, nem számítottunk könnyű sikerre és tudtuk, hogy komoly befektetés vár ránk, ha országos ismertséget és elismerést tűzünk ki magunk elé, de arra nem számítottunk, hogy 5-7*-es rezsi árakat kell fizetnünk a holtszezonban.

 Már a 4 évszakos működés is jelentős teher a tulajdonosok számára egy kis faluban, szinte a világvégén, de az ilyen nagyságrendű energia árak egyszerűen finanszírozhatatlanok. Mivel minden évben jobb szezonra várunk és a vendéglátást immár több éve mindig új és új nehézségek sújtják, nem szeretnénk szó szerint – ELÉGETNI – a jövőnket. Ezért a Sulyom Tájétterem vezetése úgy döntött, hogy Vendégei megértését kérve, a téli hónapokban szünetelteti az étterem működését.

 
A Sulyom Rezsiszünetet tart.

Egészen 2023. április 06- ig.

 Ez alatt az idő alatt az étterem Sarudon bezár, és a Sulyom csapata az idei évben már csak külsős rendezvényeken mutatja be, a Tisza-tó Berecz Ádám által megálmodott új ÉtelStílusát.

 A Sulyom Csapata együtt marad, bízunk abban, hogy  változatlan összetételben várhatunk Benneteket 2023-ban.

 Köszönjük megértéseteket!

 
Az előttünk álló időt felkészüléssel és tanulással töltjük.

Kollégáink szakmai képzéseken vesznek részt, új munkahelyeken gyűjtenek tapasztalatot.

 Berecz Ádám, a SarudiSéf pedig szakmai fejlődésének érdekében két neves  - Michelin csillagos – étteremben ismerkedik a hazai csúcs gasztronómia világával, Rácz Jenő Romour nevű éttermében, és a Csapody Balázs balatonszemesi Kistücsök éttermében tölt közel 2 hónapot…

 Bízunk abban, hogy a nyitás idejére kiszámíthatóbbá válik a bennünket körülvevő világ, s lesz kedve és lehetősége újra mindenkinek étterembe járni!

 Mi az Élményfaluban igyekszünk sokszínű programokkal kiegészíteni a Sulyom kulináris élményeit.

Már most készülünk a nyitásra!

 
Szeretettel várunk Benneteket!

Sarudon

Foglalj már most asztalt az ÚJRANYITÁSRA!

Valódi Tájétterem, egy modern felfogású igényes vidéki bisztró

A Tisza-tó legújabb éttermében szakítunk a hagyományos vidéki vendéglátóhelyekről alkotott képpel. Nálunk az alapanyagok mindig frissek, minőségiek, igyekszünk ezért  a helyi termelőkkel együttműködni.
Bár egy kis falu az otthonunk, de a legmodernebb konyhatechnológiával dolgozunk, a legfelkészültebb személyzetet készíti az étterem fogásait. Ételeinknek nem csak íze,
hanem már a látványa is különleges élményt nyújt a vendégeinknek.

Nincs múltunk, de merész céljaink vannak.

Sarudon, távol a rohanó világ zajától igyekszünk megteremteni a Tisza-tó új ÉtelStílusát.

Sulyom Tájétterem dísztányér

Főételeink

Mangalica porchetta

tavaszi lecsós újburgonya, tejfölös-kapros uborka saláta

laktoz

4200 Ft

Ropogós kacsacomb

szarvasgombás-vargányás rizottó,  jus

laktóz

4550 ft

Borjú bécsi

mustáros burgonyasaláta

laktózmustárglutentojas

5500 Ft

Roston tanyasi csirkemell Steak

hideg baby spenótos bulgursaláta, chimichurri

 

4150 Ft

Vörösboros szarvasragu

vargányàval és sumac, juhtúrós sztrapacska, szalonna ropogós

laktozglutentojasszulfit

4500 Ft

Serpenyős süllő

zsályás grillzöldségek, citromborsos  vajmártás

laktóztojashal

5300 Ft

Az ÉtelStílusunk látható oldala

Image

Különtermekkel/ szabadtéri rendezvényhelyszínekkel várjuk csoportos rendezvényeiket is!

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd

Zárva

Szerda

12.00 - 20.00

Csütörtök

12.00 - 20.00

Péntek

12.00 - 22.00

Szombat

12.00 - 22.00

Vasárnap

12.00 - 20.00

Válasszon asztalt!

Elérhetőség

Kossuth út 2.,
Sarud 3386
Asztalfoglalás:
+36 70 5299 229
foglalas@sulyom.hu
Hivatalos ügyek:+36309496814

Kövessen bennünket!

Foglaljanak helyet éttermünkben

Hétfő: Zárva
Kedd: Zárva
Szerda: 12.00 - 20.00
Csütörtök: 12.00 - 20.00
Péntek: 12.00 - 22.00
Szombat: 12.00 - 22.00
Vasárnap 12.00 - 20.00