Az energia árak robbanásszerű emelkedése átírta a 4 évszakos működésről szőtt terveinket.
Bár amikor a Covid hullám után megnyitottuk az éttermet, nem számítottunk könnyű sikerre és tudtuk, hogy komoly befektetés vár ránk, ha országos ismertséget és elismerést tűzünk ki magunk elé, de arra nem számítottunk, hogy 5-7*-es rezsi árakat kell fizetnünk a holtszezonban.
Már a 4 évszakos működés is jelentős teher a tulajdonosok számára egy kis faluban, szinte a világvégén, de az ilyen nagyságrendű energia árak egyszerűen finanszírozhatatlanok. Mivel minden évben jobb szezonra várunk és a vendéglátást immár több éve mindig új és új nehézségek sújtják, nem szeretnénk szó szerint – ELÉGETNI – a jövőnket. Ezért a Sulyom Tájétterem vezetése úgy döntött, hogy Vendégei megértését kérve, a téli hónapokban szünetelteti az étterem működését.
A Sulyom Rezsiszünetet tart.
Egészen 2023. április 06- ig.
Ez alatt az idő alatt az étterem Sarudon bezár, és a Sulyom csapata az idei évben már csak külsős rendezvényeken mutatja be, a Tisza-tó Berecz Ádám által megálmodott új ÉtelStílusát.
A Sulyom Csapata együtt marad, bízunk abban, hogy változatlan összetételben várhatunk Benneteket 2023-ban.
Köszönjük megértéseteket!
Az előttünk álló időt felkészüléssel és tanulással töltjük.
Kollégáink szakmai képzéseken vesznek részt, új munkahelyeken gyűjtenek tapasztalatot.
Berecz Ádám, a SarudiSéf pedig szakmai fejlődésének érdekében két neves - Michelin csillagos – étteremben ismerkedik a hazai csúcs gasztronómia világával, Rácz Jenő Romour nevű éttermében, és a Csapody Balázs balatonszemesi Kistücsök éttermében tölt közel 2 hónapot…
Bízunk abban, hogy a nyitás idejére kiszámíthatóbbá válik a bennünket körülvevő világ, s lesz kedve és lehetősége újra mindenkinek étterembe járni!
Mi az Élményfaluban igyekszünk sokszínű programokkal kiegészíteni a Sulyom kulináris élményeit.
Már most készülünk a nyitásra!