A megnövekedett érdeklődésre válaszul bővítjük csapatunkat és keressük azt a tehetséges szakembert, aki Magyarország TOP 100 étterme között szeretné megvalósítani szakmai álmait, kiteljesíteni egyedi tehetségét egy nyitott, innovatív és sikeres gasztronómiai műhelyben!

Ha szívesen dolgoznál olyan étteremben, ahol minden tányér mögött valódi tartalom áll – a helyi alapanyag, a természetközeli gondolkodás és az ízek iránti tisztelet –, nálunk jó helyen jársz. Olyan szakácsot keresünk, aki örömét leli a főzésben, igényes a munkájára, és szívesen dolgozik egy összetartó, motivált csapatban.

Aktuális pozíció bemutatása

Neked szól ha:

  • Van szakács végzettséged és legalább 1-2 év gyakorlatod éttermi konyhán;
  • Fontos számodra a tisztaság, a precizitás és a rendezett munkakörnyezet;
  • Tudsz csapatban dolgozni, de önállóan is megállod a helyed;
  • Szívesen dolgozol minőségi alapanyagokkal;
  • Érdekel a modern vidéki gasztronómia és nyitott vagy a fejlődésre

 

Amit a munkád során csinálni fogsz:

  • Konyhai előkészítő és főzési feladatokban veszel részt;
  • Együtt dolgozol a séf helyettessel a napi feladatok összehangolásában;
  • Figyelsz az ételek tálalásának precizitására és esztétikájára;
  • Betartod a higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírásokat (HACCP);
  • Részt veszel a napi zárás, takarítás és rendfenntartás feladataiban


Amit kínálunk:

  • Teljes munkaidős, egész éves álláslehetőség;
  • Bejelentett, stabil munkaviszony;
  • Támogató csapat és vezetőség;
  • Lehetőség szakmai fejlődésre és hosszú távú együttműködésre;
  • Megbízható, pontos fizetés és korrekt munkaidő-beosztás
  • A munka hétvégén és ünnepnapokon is történhet – a vendéglátás ritmusához igazodva

 

Miért válassz minket?

  • Mert nálunk a konyhai munka nem rutin – minden nap az élmény teremtésről szól;
  • Egész éves, stabil munkalehetőség vár rád – nem csak egy szezonra tervezünk.
  • Egyedi éttermi környezetben dolgozhatsz, ahol a természet közelsége és az igényes vendégkör inspiráló légkört teremt.
  • Valódi minőségi alapanyagokkal főzünk, aminek egy része helyi termelőktől, saját kertből származik, szezonalitásra építve.
  • A vezetőség nyitott az ötletekre, így nemcsak végrehajtó leszel, hanem alkotótárs is.
  • Csapatban gondolkodunk – emberként is megbecsülünk, nemcsak munkaerőként számítunk rád.
  • Fejlődési lehetőséget biztosítunk, ha szeretnél új technikákat megtanulni vagy hosszú távon is ambícióid vannak.

 

Szükséges végzettség

  • Szakács végzettség (szakképesítés);
  • Legalább 1-2 év szakmai gyakorlat hasonló munkakörben;
  • Előnyt jelent a fine dining, modern vidéki konyhában szerzett tapasztalat


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő;
  • Bejelentett, határozatlan idejű munkaviszony;
  • Egész éves, stabil pozíció;
  • A munka hétvégén és ünnepnapokon is történhet – a vendéglátás ritmusához igazodva;

 

Munkavégzés helye

  • Sulyom Tájétterem – 3386 Sarud, Kossuth utca 2.
  • A Tisza-tó egyik legszebb településén, természetközeli környezetben


Jelentkezés módja

  • Jelentkezésedet a info@elmenyfalu.hu e-mail címre várjuk.
  • Kérjük, a levél tárgyában tüntesd fel: „Szakács jelentkezés – [Neved]”

A jelentkezéshez csatolj:

  • Friss szakmai önéletrajzot;
  • Rövid bemutatkozó levelet, amiből kiderül, miért szeretnél a Sulyom csapatában dolgozni;


Kérdésed van?

Hívj minket telefonon a +36 70 5912 712 számon!


vegyessaláta

Az ÉtelStílusunk látható oldala

Elérhetőség

Kossuth út 2.,
Sarud 3386
Asztalfoglalás:
+36 70 5912 712
foglalas@sulyom.hu
Hivatalos ügyek:+36309496814

Kövessen bennünket!

Foglalj helyet éttermünkben!

NYITVATARTÁS:
Hétfő: ZÁRVA
Kedd: ZÁRVA
Szerda: 12:00 - 20:00
Csütörtök: 12:00 - 20:00
Péntek: 12:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 20:00
Vasárnap: 12:00 - 20:00