Te hogyan alakítanád a Tisza-tó ételstílusát? Most megmutathatod!

A Sulyom Tájétterem – a Tisza-tó #TOP100 étterme – új séfhelyettest keres. Nem akárkit. Egyetlen jelentkezőt, aki nemcsak főzni tud, hanem alkotni is mer. Aki nem riad meg a kihívásoktól és képes minőséget teremteni – mert hisz abban, amit csinál.

A Sulyom 2025-ben a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) tagja lett. Ez az a pillanat, amikor új lendületet veszünk – és ennek a lendületnek te is kulcsszereplője lehetsz.

Aktuális pozíció bemutatása:

Neked szól ha,

  • Kíváncsi vagy, kreatív, és nem félsz kísérletezni;
  • Precíz vagy, ismered a modern konyhatechnológiát, és érted az ízek harmóniáját;
  • Szereted, ha van tér az ötleteidnek – és vállalod is értük a felelősséget;
  • Vágysz a szakmai elismerésre és a sikerre;
  • Megbízható vagy, csapatban is jól működsz;
  • Tudsz rendszerben gondolkodni, és irányítani is, ha kell;
  • Van benned szenvedély, de nem hiányzik belőled az alázat sem;


Feladataid:

  • Részt veszel a szezonális étlap és az eseményeinkhez kapcsolódó séfajánlatok tervezésében;
  • Koordinálod a konyhai csapat napi munkáját;
  • Aktívan részt veszel az előkészítésben, főzésben és tálalásban;
  • Figyelemmel kíséred az alapanyagok felhasználását, segítesz a beszerzésben;
  • Kiemelt figyelmet fordítasz a higiéniai szabályok betartására és betartatására.

 

Elvárásaink:

Téged keresünk, ha…

  • Van minimum 3 éves tapasztalatod éttermi konyhán, vezetői felelősséggel;
  • Szeretsz csapatban dolgozni, de nem ijedsz meg az önálló döntésektől sem;
  • Otthonosan mozogsz a magas minőségű magyar alapanyagok világában;
  • Precíz vagy és értékeled a természetközeli, szezonális konyhát;
  • Érdekel a fine dining és a modern vidéki gasztronómia.,


Amit kínálunk:

  • Stabil, egész éves munkalehetőség egy modern, jól felszerelt konyhán;
  • Versenyképes fizetés és bejelentett jogviszony;
  • Inspiráló szakmai közeg, ahol számít a véleményed;
  • Lehetőség hosszú távú együttműködésre és szakmai fejlődésre;
  • Olyan prémium étteremben dolgozhatsz, ahol a gasztronómia élmény a vendégeknek, a csapat pedig értékközösség.

 

Miért válassz minket?

  • Egész éves, stabil munkalehetőség vár rád – nem csak egy szezonra tervezünk.
  • Egyedi éttermi környezetben dolgozhatsz, ahol a természet közelsége és az igényes vendégkör inspiráló légkört teremt.
  • Valódi minőségi alapanyagokkal főzünk, aminek egy része helyi termelőktől, saját kertből származik, szezonalitásra építve.
  • A vezetőség nyitott az ötletekre, így nemcsak végrehajtó leszel, hanem alkotótárs is.
  • Csapatban gondolkodunk – emberként is megbecsülünk, nemcsak munkaerőként számítunk rád.
  • Fejlődési lehetőséget biztosítunk, ha szeretnél új technikákat megtanulni vagy hosszú távon is ambícióid vannak.

 

Szükséges végzettség

  • Szakács végzettség (szakképesítés);
  • Előnyt jelent, ha felsőfokú vendéglátóipari tanulmányokat végeztél (pl. turizmus-vendéglátás szakon);
  • Legalább 3 év szakmai tapasztalat, előny ha dolgoztál vezetői szerepben vagy séf helyettesként éttermi konyhán;
  • Fontos a higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások naprakész ismerete (HACCP)


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő;
  • Bejelentett, határozatlan idejű munkaviszony;
  • Egész éves, stabil pozíció;
  • A munka hétvégén és ünnepnapokon is történhet – a vendéglátás ritmusához igazodva;

 

Munkavégzés helye

  • Sulyom Tájétterem – 3386 Sarud, Kossuth utca 2.
  • A Tisza-tó egyik legszebb településén, természetközeli környezetben


Jelentkezés módja

  • Jelentkezésedet a info@elmenyfalu.hu e-mail címre várjuk.
  • Kérjük, a levél tárgyában tüntesd fel: „Séf helyettes jelentkezés – [Neved]”

A jelentkezéshez csatolj:

  • Friss szakmai önéletrajzot;
  • Rövid bemutatkozó levelet, amiből kiderül, miért szeretnél a Sulyom csapatában dolgozni;


Kérdésed van?

Hívj minket telefonon a +36 70 5912 712 számon!


vegyessaláta

Az ÉtelStílusunk látható oldala

Elérhetőség

Kossuth út 2.,
Sarud 3386
Asztalfoglalás:
+36 70 5912 712
foglalas@sulyom.hu
Hivatalos ügyek:+36309496814

Kövessen bennünket!

Foglalj helyet éttermünkben!

NYITVATARTÁS:
Hétfő: ZÁRVA
Kedd: ZÁRVA
Szerda: 12:00 - 20:00
Csütörtök: 12:00 - 20:00
Péntek: 12:00 - 20:00
Szombat: 12:00 - 20:00
Vasárnap: 12:00 - 20:00