Séf helyettes
Ahogy a szezon beindul, úgy növekednek a konyhai kihívások – ezért keressük új séf helyettesünket, aki nemcsak ebben az időszakban, hanem hosszú távon is a Sulyom csapatának meghatározó tagja lesz.
Ha szívesen dolgoznál olyan étteremben, ahol minden tányér mögött valódi tartalom áll – a helyi alapanyag, a természetközeli gondolkodás és az ízek iránti tisztelet –, nálunk jó helyen jársz. Olyan séf helyettest keresünk, aki szakmailag és emberileg is biztos pontja tud lenni egy fiatal, fejlődni akaró csapatnak.
Feladataid:
- Részt veszel a szezonális étlap és az eseményeinkhez kapcsolódó séfajánlatok tervezésében;
- Koordinálod a konyhai csapat napi munkáját;
- Aktívan részt veszel az előkészítésben, főzésben és tálalásban;
- Figyelemmel kíséred az alapanyagok felhasználását, segítesz a beszerzésben;
- Kiemelt figyelmet fordítasz a higiéniai szabályok betartására és betartatására.
Elvárásaink:
Téged keresünk, ha…
- Van minimum 3 éves tapasztalatod éttermi konyhán, vezetői felelősséggel;
- Szeretsz csapatban dolgozni, de nem ijedsz meg az önálló döntésektől sem;
- Otthonosan mozogsz a magas minőségű magyar alapanyagok világában;
- Precíz vagy és értékeled a természetközeli, szezonális konyhát;
- Érdekel a fine dining és a modern vidéki gasztronómia.,
Amit kínálunk:
- Stabil, egész éves munkalehetőség egy modern, jól felszerelt konyhán;
- Versenyképes fizetés és bejelentett jogviszony;
- Inspiráló szakmai közeg, ahol számít a véleményed;
- Lehetőség hosszú távú együttműködésre és szakmai fejlődésre;
- Olyan prémium étteremben dolgozhatsz, ahol a gasztronómia élmény a vendégeknek, a csapat pedig értékközösség.
Miért válassz minket?
- Egész éves, stabil munkalehetőség vár rád – nem csak egy szezonra tervezünk.
- Egyedi éttermi környezetben dolgozhatsz, ahol a természet közelsége és az igényes vendégkör inspiráló légkört teremt.
- Valódi minőségi alapanyagokkal főzünk, aminek egy része helyi termelőktől, saját kertből származik, szezonalitásra építve.
- A vezetőség nyitott az ötletekre, így nemcsak végrehajtó leszel, hanem alkotótárs is.
- Csapatban gondolkodunk – emberként is megbecsülünk, nemcsak munkaerőként számítunk rád.
- Fejlődési lehetőséget biztosítunk, ha szeretnél új technikákat megtanulni vagy hosszú távon is ambícióid vannak.
Szükséges végzettség
- Szakács végzettség (szakképesítés);
- Előnyt jelent, ha felsőfokú vendéglátóipari tanulmányokat végeztél (pl. turizmus-vendéglátás szakon);
- Legalább 3 év szakmai tapasztalat, előny ha dolgoztál vezetői szerepben vagy séf helyettesként éttermi konyhán;
- Fontos a higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások naprakész ismerete (HACCP)
Foglalkoztatás jellege
- Teljes munkaidő;
- Bejelentett, határozatlan idejű munkaviszony;
- Egész éves, stabil pozíció;
- A munka hétvégén és ünnepnapokon is történhet – a vendéglátás ritmusához igazodva;
Munkavégzés helye
- Sulyom Tájétterem – 3386 Sarud, Kossuth utca 2.
- A Tisza-tó egyik legszebb településén, természetközeli környezetben
Jelentkezés módja
- Jelentkezésedet a karrier@sulyom.hu e-mail címre várjuk.
- Kérjük, a levél tárgyában tüntesd fel: „Séfhelyettes jelentkezés – [Neved]”
A jelentkezéshez csatolj:
- Friss szakmai önéletrajzot;
- Rövid bemutatkozó levelet, amiből kiderül, miért szeretnél a Sulyom csapatában dolgozni;
Kérdésed van?
Hívj minket telefonon a +36 70 5912 712 számon!
