Séf helyettes
Te hogyan alakítanád a Tisza-tó ételstílusát? Most megmutathatod!
A Sulyom Tájétterem – a Tisza-tó #TOP100 étterme – új séfhelyettest keres. Nem akárkit. Egyetlen jelentkezőt, aki nemcsak főzni tud, hanem alkotni is mer. Aki nem riad meg a kihívásoktól és képes minőséget teremteni – mert hisz abban, amit csinál.
A Sulyom 2025-ben a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) tagja lett. Ez az a pillanat, amikor új lendületet veszünk – és ennek a lendületnek te is kulcsszereplője lehetsz.
Neked szól ha,
- Kíváncsi vagy, kreatív, és nem félsz kísérletezni;
- Precíz vagy, ismered a modern konyhatechnológiát, és érted az ízek harmóniáját;
- Szereted, ha van tér az ötleteidnek – és vállalod is értük a felelősséget;
- Vágysz a szakmai elismerésre és a sikerre;
- Megbízható vagy, csapatban is jól működsz;
- Tudsz rendszerben gondolkodni, és irányítani is, ha kell;
- Van benned szenvedély, de nem hiányzik belőled az alázat sem;
Feladataid:
- Részt veszel a szezonális étlap és az eseményeinkhez kapcsolódó séfajánlatok tervezésében;
- Koordinálod a konyhai csapat napi munkáját;
- Aktívan részt veszel az előkészítésben, főzésben és tálalásban;
- Figyelemmel kíséred az alapanyagok felhasználását, segítesz a beszerzésben;
- Kiemelt figyelmet fordítasz a higiéniai szabályok betartására és betartatására.
Elvárásaink:
Téged keresünk, ha…
- Van minimum 3 éves tapasztalatod éttermi konyhán, vezetői felelősséggel;
- Szeretsz csapatban dolgozni, de nem ijedsz meg az önálló döntésektől sem;
- Otthonosan mozogsz a magas minőségű magyar alapanyagok világában;
- Precíz vagy és értékeled a természetközeli, szezonális konyhát;
- Érdekel a fine dining és a modern vidéki gasztronómia.,
Amit kínálunk:
- Stabil, egész éves munkalehetőség egy modern, jól felszerelt konyhán;
- Versenyképes fizetés és bejelentett jogviszony;
- Inspiráló szakmai közeg, ahol számít a véleményed;
- Lehetőség hosszú távú együttműködésre és szakmai fejlődésre;
- Olyan prémium étteremben dolgozhatsz, ahol a gasztronómia élmény a vendégeknek, a csapat pedig értékközösség.
Miért válassz minket?
- Egész éves, stabil munkalehetőség vár rád – nem csak egy szezonra tervezünk.
- Egyedi éttermi környezetben dolgozhatsz, ahol a természet közelsége és az igényes vendégkör inspiráló légkört teremt.
- Valódi minőségi alapanyagokkal főzünk, aminek egy része helyi termelőktől, saját kertből származik, szezonalitásra építve.
- A vezetőség nyitott az ötletekre, így nemcsak végrehajtó leszel, hanem alkotótárs is.
- Csapatban gondolkodunk – emberként is megbecsülünk, nemcsak munkaerőként számítunk rád.
- Fejlődési lehetőséget biztosítunk, ha szeretnél új technikákat megtanulni vagy hosszú távon is ambícióid vannak.
Szükséges végzettség
- Szakács végzettség (szakképesítés);
- Előnyt jelent, ha felsőfokú vendéglátóipari tanulmányokat végeztél (pl. turizmus-vendéglátás szakon);
- Legalább 3 év szakmai tapasztalat, előny ha dolgoztál vezetői szerepben vagy séf helyettesként éttermi konyhán;
- Fontos a higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások naprakész ismerete (HACCP)
Foglalkoztatás jellege
- Teljes munkaidő;
- Bejelentett, határozatlan idejű munkaviszony;
- Egész éves, stabil pozíció;
- A munka hétvégén és ünnepnapokon is történhet – a vendéglátás ritmusához igazodva;
Munkavégzés helye
- Sulyom Tájétterem – 3386 Sarud, Kossuth utca 2.
- A Tisza-tó egyik legszebb településén, természetközeli környezetben
Jelentkezés módja
- Jelentkezésedet a info@elmenyfalu.hu e-mail címre várjuk.
- Kérjük, a levél tárgyában tüntesd fel: „Séf helyettes jelentkezés – [Neved]”
A jelentkezéshez csatolj:
- Friss szakmai önéletrajzot;
- Rövid bemutatkozó levelet, amiből kiderül, miért szeretnél a Sulyom csapatában dolgozni;
Kérdésed van?
Hívj minket telefonon a +36 70 5912 712 számon!
