Macok & Sulyom négykezes estje

Két kiváló séf, Macsinka János és Berecz Ádám álmodta és valósítja meg február 19-én legkülönlegesebb vacsoraestjét a Sulyom Tájétteremben!
A két séf által megálmodott és február 19-én valósággá is váló ételsorában lesz az előételt megelőző “száj szórakoztatója”, azaz amuse bouche. Asztalra kerül pisztráng, vadkacsa, szarvasgerinc és szürkeharcsa is. Valamint természetesen felszolgálnak majd desszerteket is! Mindezekhez kiváló borokat társítanak, amik még jobban kiemelik az ételek varázslatos ízeit.
Séfünk Berecz Ádám egyik hazai példaképe Macsinka János séf, akivel nem riválisként, hanem kiváló kollégákként tekintenek egymásra. Több rendezvényen való találkozásuk meghozta a négykezes vacsoraest ötletét.
A méltán neves Macok Bisztró és Borbár és a Sulyom Tájétterem kiválóságai egy estén, az alábbi különleges menüsorral és borpárosításokkal várják vendégeiket:
Üdvözlő falatka mindkét étteremtől:
Zsendice krém Sándor Tamás
Sarudi salott hagymás mangalica tepertőkrém, kovászos kenyér
Juhász Eufória pezsgő
Előétel:
Macok Bisztró Macsinka János:
Szilvásváradi pisztráng rolád, tormás édesköménykrém, zeller
Borajánló: St.Andrea Napbor
Sulyom Tájétterem Berecz Ádám:
Vadkacsa duó (füstölt kacsamell,kacsamáj, mákos brioche, lilahagymás fügejam
Borajánló: Juhász Syrah Rosé
Főétel:
Macok Bisztró Macsinka János:
Szarvas gerinc, vargánya, céklák
Borajánló: St.Andrea Áldás
Sulyom tájétterem:
Füstölt Szürkeharcsa “töltött káposzta” savanyított lilakáposzta, fodroskel, tejfölhab
Juhász:Chardonnay 2018
Desszert:
Macok Bisztró Macsinka János:
“Rákóczi túrós”
Borajánló: St.Andrea Kedves
Sulyom tájétterem Berecz Ádám:
Rózsaborsos csokoládé tarte ruby csoki mousse, tárkony morzsa, gyümölcsök
Borajánló: Juhász Bikavér Premium Selection 2018
A menüsor ára: 29 900 Ft/fő
A helyek száma korlátozott: 35 fő
Asztalfoglalás: +36 70 5299 229 |
Dátumok:
- 2022. február 19., Szombat 18:00
Üzemelteti iCagenda