Négykezes halvacsora

Kategória
Gasztronómia
Date
2022. március 12., Szombat 18:00
Helyszín
Sulyom Tájétterem
Telefon:
Email:
Igazán izgalmas esemény részesei lehetnek vendégeink 2022. március 12-én a Sulyom Tájétteremben, ahol a halaké lesz a főszerep.
Március 12- én egy 8 fogásos menüsort mutatunk be, az igényes vendégkör számára egy különleges négykezesest keretében, ahol természetesen az ételekhez illő borok sem maradnak el.
Berecz Ádám partnereként egy halakhoz ezer szállal kötődő vendéget hívott a Sulyomba:
Andrejszky Zoltánt, aki
- a Fővárosi Horgász Egyesületek elnöke
- a Fishing & Hunting csatorna műsorvezője
- a Halimádók konyhája gasztro show vezetője
És a napokban megjelent
Halimádók Konyhája című könyv szerzője.
A halimádóknak szinte kötelező rendezvény, ahol a finom halételek mellett, lehetőség van egy teljes estére kikapcsolódni éttermünkben.
Íme a menüsor:
Előétel:
Berecz Ádám:
“Rácz ponty”
Andrejszky Zoltán:
Rétes lapban sült Afrikai harcsa
Borajánló: Gál Tibor Szürkebarát
Leves:
Berecz Ádám:
Savanyú harcsaleves, házi céklás lazac sonka, tejföl espuma
Andrejszky Zoltán:
Mentás cukorborsó krémleves, füstölt Afrikai harcsa, és mascarpone hab
Borajánló: Gál Tibor-Egri csillag
Főétel:
Berecz Ádám:
“Kecsege paprikás” túrós csusza rétessel, szalonna ropogós
Andrejszky Zoltán:
Busa stroganoff, snidlinges gnocchi-val
Borajánló: Juhász-chardonnay
Desszert:
Berecz Ádám:
Túrógombóc, eper “lekvár” édes tejföl
Andrejszky Zoltán:
Brownie, vanília fagylalt, idény gyümölcsök
Borajánló: St.Andrea - Kedves
A menüsor ára: 22.500 Ft/fő
A létszám (mint mindig) limitált, maximum 35 fő
Asztalfoglalás: +36 70 5299 229 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dátumok:
- 2022. március 12., Szombat 18:00
Üzemelteti iCagenda