Látnivalók, attrakciók, élmények, rendezvények Sarud környékén

Rendezvénynaptár

Regisztráció

Minden csollagozott mező kötelező.
Az ön információja
 • 2021-12-31 20:00
Felhasználási feltételek

Üdvözöljük Sulyom Tájétterem oldalunkon.
A szolgáltatás bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja az e helyen rögzített szabályokat és feltételeket és minden egyéb működési szabályt, szabályzatot és eljárásokat, melyeket a Sulyom Tájétterem webhelyen időről időre közzéteszünk. Ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, szabályokkal, politikával és eljárásokkal, ne használja vagy érje el a szolgáltatást. Sulyom Tájétterem fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa vagy kicserélje bármely szabályt vagy feltételt jelen Szolgáltatási Feltételekben

 1. AZ ÖN REGISZTRÁCIÓS KÖTELEZETTSÉGEI

  Ön a Szolgáltatás regisztrált felhasználójaként vállalja, hogy: (a) vakós, pontos, aktuális és teljes információt szolgáltat Önmagáról a honlap regisztrációs űrlapján ("Regisztrációs adatok"). Ha Ön valótlan, pontatlan, nem aktuális vagy hiányos információt szolgáltat, vagy Sulyom Tájétterem megalapozottan feltételezi, hogy valamely információja valótlan, pontatlan, nem aktuális vagy hiányos, Sulyom Tájétterem oldalnak jogában áll felfüggeszteni vagy megszüntetni regisztrációját és visszautasítani a Szolgáltatás összes jelenlegi és jövőbeni felhasználását (vagy annak bármely részét). Sulyom Tájétterem biztosítani kívánja minden felhasználója, különösen a gyermekek biztonságát és adatvédelmét. Emiatt legalább 18 évesnek, vagy a lakóhelye szerinti jogszabályok szerint nagykorúnak kell lennie ahhoz, hogy regisztráljon egy eseményre.

 2. ADATVÉDELEM

  Bármely, a Szolgáltatás részére Ön által szolgáltatott vagy beküldött információ nyilvánosan hozzáférhető lehet. Önnek kell vigyáznia személyes adataira vagy az Ön számára fontos adatok védelméről. Sulyom Tájétterem nem lehet felelős az ilyen információk védelméért és nem vállal felelősséget a magánélet védelméért az elektronikus levélben vagy más, interneten, vagy bármilyen más hálózaton keresztül továbbított információkért. Felhívjuk figyelmét, hogy ha úgy dönt, hogy személyazonosításra alkalmas információt hoz nyilvánosságra a Szolgáltatáson, ezek az információk nyilvánossá válhatnak. Sulyom Tájétterem nem ellenőrzi és nem felelős az Ön vagy bármely más (szervező, vevő, egyéb nem szervező vagy más) felhasználó cselekményeiért.

 3. FELTÉTELEK ELFOGADÁSA

  Ön az Általános Szerződési Feltételeket teljes egészében elolvasta és megértette az olvasottakat.
  Egyetért az oldal számára létrehozott Általános Szerződési Feltételekben foglaltakkal és betartja azokat.

Mégsem

Üzemelteti iCagenda

Elérhetőség

Kossuth út 2.,
Sarud 3386
Asztalfoglalás:
+36 70 5299 229
foglalas@sulyom.hu
Hivatalos ügyek:+36309496814

Kövessen bennünket!

Foglaljanak helyet éttermünkben

Hétfő - Vasárnap
12.00 - 20.00